My Blog

Klub Tilt – vreli zimski klub

Za Klub Tilt se kaže da je najbolji zimski noćni klub u Beogradu. Smešten u Beton hali, nedaleko od gradskog centra, ovaj klub neguje House, R’n’B i disko zvuk, ali i pozitivnu energiju.

Još jedna važna informacija – The Tilt Club zapravo je zimska verzija Freestyler splava, a neki kažu da je Freestyler-u Tilt mlađi brat.

Posle Tilta nema ravnodušnih

Klub Tilt nije od onih koji posetioce ostavljaju ravnodušnim i neopredeljnim. Svojim centralnim velikim šankom, modernim osvetljenjem i ozvučenjem, go-go plesačicama, majstorskim koktelima i ekskluzivnim pićima, ovaj klub podseća na poznata svetska mesta za uzbudljivi noćni provod. Futuristički, jarki geometrijski stil kluba zaista je upečatljiv i jedinstven.

Klub je otvoren krajem 2014. godine, a ove godine je užarena noćna Tilt sezona počela 28. oktobra, sa ogromnim redom ljudi koji su nestrpljivo želeli da uđu u svoj omiljeni klub i provedu se.

Ukoliko već razmišljate o tome gde ćete dočekati Novu godinu, ne bi bilo loše razmisliti o Tiltu gde je za prošlogodišnji doček bila prava elektro žurka u savremenom ambijentu i kul klaberskoj atmosferi.

Ko posećuje Tilt?

Kapacitet kluba je oko 450 ljudi, a priča se da najlepše devojke u gradu dolaze baš u Tilt. Takođe, poznate ličnosti, kako iz naše zemlje tako i iz regiona, nisu retka pojava u ovom klubu, jer i oni vole da „tiltuju“.

Svi ljubitelji elektronske muzike mogu unapred da rezervišu mesto u ovom klubu (što se zbog gužve preporučuje). Tilt nije za one koji vole mirnu i intimnu atmosferu, bez buke.

Petkom i subotom Tilt radi od ponoći pa do 5 sati ujutru, tako da je ludi provod do jutra zagarantovan.

Kakva je muzika?

Ko voli muziku devedesetih, kako stranu tako i našu, i house zvuk, ne pokaje se nakon posete Tiltu. Neki od najpoznatijih DJ-eva nastupaju upravo ovde. Zanimljivi su i nastupi naših muzičkih zvezda devedesetih poput Moby Dicka, Bakija B3, Đoganija, Kneza, i tako dalje. Uglavnom je utorak dan za ovakvu „živu“ muziku.

Najverovatnije je da ćete prilikom odlaska u Tilt naleteti na muzički izbor poznatog DJ dvojca Mirko&Meex.

Tilt u par reči

Ukoliko bi u par reči trebalo da se opiše klub Tilt to bi bile sledeće – elektronika, opasne zavodnice, originalni ambijent i vrela atmosfera.

Nemojte da vas zavara to što je Tilt zimski klub – u njemu je itekako užareno.

adminKlub Tilt – vreli zimski klub

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *