My Blog

Gde proslaviti Novu godinu sa dečkom?

Sigurno se pitate kako i gde proslaviti Novu godinu sa dečkom. Novogodišnja noć je vreme slavlja i iščekivanja nove godine koja je pred nama i svih iskustava koja će sa njom doći. Za nove parove, posebno je uzbudljivo da se raduju onome što sledi. Zato smo sastavili listu od deset romantičnih načina da Vi i vaš partner proslavite Novu godinu. Više o izlascima pogledajte sajt omladina.

Provedite Novu godinu sa dečkom kod kuće

Ova ideja može izgledati pomalo dosadno, ali šta može biti intimnije od toga da provedete noć sa voljenom osobom? Još bolje, proveli ste uz bujni domaći obrok sa dobrim vinom i mehurićima da unesete Novu godinu? Isključite telefone i preskočite žurke. Usredsredite se jedno na drugo i učinite proslavu sve oko vas dvoje. Pomoći će Vam i saveti za prazničnu dekoraciju doma. 

Društvo za stolom

Možete provesti Novu godinu sa dečkom i kod kuće

Idite na odmor

Zabavno je slaviti sa prijateljima, ali šta ako biste mogli da provedete nekoliko dana zajedno u luksuznom stanu ili kući? Ovo je odlična opcija za ograničen budžet gde želite da pobegnete, ali nemate gotovinu da putujete u inostranstvo. Odličan su izbor najpopularnije ski destinacije ove zime. Ili odaberite Vrnjačku banju, ili Zlatibor, a dobro izgleda i Fruška gora. 

Idite u ponoćnu šetnju

Ako zaista tražite nešto romantično, onda su najpopularniji salaši u Srbiji za Vas. Ipak, postoji nešto veoma romantično u dobrom razgovoru dok šetate sa voljenom osobom i proslaviti Novu godinu sa dečkom.

Kada dođe ponoć, zašto ne provedete noć šetajući gradom, ćaskajući i gledajući ljude i to je način da provedete Novu godinu sa dečkom. Možete besciljno hodati i pratiti kakve uzbudljive avanture Vam se pokažu – nikad ne znate koja avantura može da vam se nađe! Ove godine najbolje je otići na Promenadu Beograda na vodi gde se ove godine održava vašar, uz tezge, kuvano vino i nastupe poznatih muzičara.

Zajedno pravite ciljeve

Razgovor o svojim ciljevima uz vino ili mehuriće i grickalice možda ne zvuči baš uzbudljivo, ali kada je reč o vašoj budućnosti sa voljenom osobom, može biti. Napravite listu zajedničkih ciljeva i razgovarajte o tome kako ih možete postići, bilo zajedno, ili kao podrška drugima. Stvaranje zajedničkih rezolucija može biti odličan način da vas okupimo.

Provedite ga u krevetu

Kao novi par, postoji li bolji način nego da provedete noć nego u najintimnijoj sobi u vašem domu, spavaćoj sobi. Intimnost je zaista romantičan način da se podesi raspoloženje za narednih 12 meseci. Začinite stvari malo tako što ćete zapaliti sveće i pustiti tihu muziku dok se zajedno tuširate, a zatim idite u krevet.

Razmazite jedni druge

Uzmite ulja za masažu i uključite umirujuću, romantičnu muziku. Provedite veče dajući jedno drugom masažu ispred vatre koja pucketa dok slušate svoju omiljenu muziku. To je opuštajući, senzualan način da proslavite kraj godine. Ne zaboravite da donesete vino i sir da zaista proslavite.

Sveće na stolu

Provedite novogodišnju noć uz romantične sveće

Spalite sve svoje argumente

U minutima pre ponoći, svaka osoba može da zapiše svoje najveće ljutnje koje uključuju drugu osobu. Ne morate da ih pokazujete jedni drugima, samo napravite listu pitanja oko kojih se često svađate. U ponoć, bacite ih u vatru i gledajte kako gore.

Provedite noć uz igre

Izvucite sve klasične društvene igre koje ste spremili u ormar ili postavite sistem za igre koji imate. Igranje igrica je dobra opcija i za parove sa decom, jer i dalje možete provesti romantično veče kod kuće bez dadilje.

Napravite ponoćni piknik

Šta može biti romantičnije od ponoćnog piknika leti? Spakujte korpu sa ukusnim poslasticama, uz malo fensi vina ili mehurića i idite na svoje omiljeno mesto za piknik da biste gledali vatromet i uživali u intimnom vremenu zajedno. Možete otići na trg ili na Kalemegdan, odakle će se videti nezaboravan vatromet.

Gledajte romantične filmove

Ili samo gledajte međusobne omiljene filmove. Ima li boljeg načina da provedete noć nego da delite međusobne strasti? Sklupčajte se na kauču uz malo kokica i vina da biste uživali u večeri. A svi znamo kako se završava tipična noć Netflik-a i hladnoće. Novu godinu sa dečkom možete proslaviti i kod kuće.

adminGde proslaviti Novu godinu sa dečkom?

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *